SOULSISTERS

Wat betekent de naam Soulsisters?

Een soulsister zal je herkenning op een diepere laag en ook zal je de verbinding op een diepere laag voelen. Soulsisters zijn bezig met het bewustzijnsproces.

In feite ontmoet je elkaar op zielsniveau en je zal een zielsherkenning ervaren.

Met andere woorden, je spreekt dezelfde ‘soul’ taal, waardoor je elkaar volledig begrijpt en elkaar ECHT ziet door de ogen.

Hoe vet is dat? Iemand die je volledig begrijpt en waar je geen aangepast gedrag bij hoeft te vertonen of een masker op hoeft te zetten. Dat voelt als een verademing doordat je VOLLEDIG jezelf kan en mag zijn en je wordt volledig geaccepteerd om de persoon die je BENT.

 

Met een soulsister kun je uren praten, puur omdat ze je volledig begrijpen en ook het bewustzijnsproces delen waar je in zit. Je kunt zelfs ervaren dat je dezelfde patronen, blinde vlekken en/of beperkende overtuigingen ervaart, waardoor je nog meer de connectie zal voelen met je soulsister. En jij als persoon en ook je soulsister elkaar kunnen helpen, waardoor je als mens gaat groeien. Een soulsister zal je helpen om dichter bij jezelf te komen en je te helpen tijdens je innerlijke reis.

 

Je zal hierdoor het gevoel ervaren dat de vriendschap een diepere connectie maakt, het voelt anders dan de andere personen in je leven.

Hiermee zeg ik niet dat deze vriendinnen niet in je leven passen of jij op een hoger of lager niveau zit dan andere vriendinnen. Nee, je zit gewoonweg op een ander niveau met je soulsister en daarmee is de andere vriendin geen mindere vriendin.

 

Bij een gesprek met je soulsister ga je vaak meteen de diepte in, je vindt gesprekken over het weer gewoonweg niet interessant en vermijd deze gesprekken liever. Of indien het over koetjes-kalfjes gesprekken gaat, zal jij je een vreemde eend in de bijt voelen.

Je zal merken als je je soulsister hebt ontmoet, jij jezelf (weer) zal ontmoeten. Puur omdat je soulsister je een spiegel voor kan houden, nieuwe inzichten geeft, waardoor je (weer) in contact komt met jezelf. De persoon die je in de kern bent. En die persoon mag er VOLLEDIG zijn, want je bent MOOI zoals je bent.

 

Bij een soulsister is het ook niet vervelend als er een stilte valt, je zal je dan niet oncomfortabel voelen of bedenken wat je nu weer kunt zeggen om de stilte te doorbreken. Je hoeft namelijk geen indruk te maken. Nee, JIJ mag er volledig zijn en dan is die stilte ook helemaal niet erg.

 

 

De verbinding met je soulsister

De verbinding met je soulsister zal je ervaren als je familie, doordat de connectie zo intens, krachtig en vol liefde is. En je kunt altijd op je soulsister rekenen als je om hulp vraagt of het even niet weet.

Je soulsister zal namelijk het beste in je naar boven halen en dat kost ze geen moeite of energie, doordat ze het proces waar je in zit volledig begrijpen. Deze zal je helpen om je door de donkere dagen heen te komen en een diepere laag bij jezelf te raken, zodat je als persoon weer groeit, waardoor je het gevoel hebt dat je het bewustzijnsproces niet alleen hoeft aan te gaan.

Want laten we eerlijk zijn, het bewustzijnsproces van je hoofd naar je hart is een pittige reis, maar wel de meest mooie reis die er bestaat.

 

Een soulsister hoopt dat je jezelf volledig zal omarmen om de persoon die je bent en dat wens jij de andere soulsister ook. Doordat je elkaar inspireert, motiveert en elkaar in de waarde laat om de persoon die je bent, zorg je dat je ieder voor zich als persoon kan groeien, naar de persoon die je graag wenst te zijn.

Hierdoor zal je meer rust, meer (zelf) liefde ervaren en je vooral een krachtiger persoon gaan voelen, wat je ook zal uitstralen naar de buitenwereld en er mooie dingen zullen ontstaan.

 

Als je een soulsister hebt in je leven, koester deze.


Voor wie is soulsisters LIVE?

Voor JOU als vrouw zijnde! Omdat jij op zoek bent naar verbinding met gelijkgestemden, verdieping, ervaringen wilt delen, verbinding wilt voelen met vrouwen die je volledig begrijpen.

Soulsisters accepteren je namelijk om de persoon die je bent. Juist omdat je zo mooi bent, zoals je BENT.

 

Je wilt kunnen delen wat je ervaringen zijn, verbinding voelen met mensen die je volledig begrijpen.

De connectie met je soulsisters is namelijk enorm krachtig en liefdevol.

 

Hoe mooi is het dan dat je dit kunt delen met meerdere soulsisters, die je volledig begrijpen, accepteren wie je bent en elkaar kunt inspireren en motiveren, zodat we als persoon groeien.

 Dit alles door het LIVE samenkomen 1 maal per kwartaal in een hele fijne en rustgevende omgeving.


                                                 Waarom soulsisterslive?

Doordat je jouw soulsisters LIVE gaat ontmoeten één maal per maand.

We willen meer vrouwen verbinden en dit magische, maar echt magische gevoel laten ervaren.

Iedereen heeft behoefte aan soulsisters, deze laten je groeien, je spreekt dezelfde ‘soul’ taal en je hoeft geen aangepast gedrag te vertonen, daar je volledig wordt omarmt om de persoon die je BENT.

 

Soulsisters is ontstaan doordat we retraites organiseren.

De energie en connectie onderling was zo krachtig, liefdevol, maar vooral een enorm WAUW en magisch gevoel, waardoor we dachten dit willen we meer en anders inzetten.

Een dag na de retraite in 2020 bedacht Brigit de naam en was soulsisters ‘geboren’.

In 2019 hebben Claudia en Brigit elkaar ontmoet op Ibiza en we voelen gelijk het soulmates gevoel, op een diepere laag contact met elkaar maken.

Elkaar volledig waarderen en accepteren om wie we zijn, gewoon een thuiskom gevoel ervaren bij de anderen. Samen organiseren wij retraites en deze dag is een mooie aanvulling om het samenzijn met gelijkgestemden of een dag voor jezelf te beleven.

Daarbuiten ga je in de toekomst meer over Claudia en Brigit horen, want ze zijn volop bezig om samen nog meer mooie dingen te creëren en neer te zetten. 

 

Waar vinden de soulsisters LIVE dagen plaats?

De soulsisters LIVE dagen vinden plaats in het “House of Soul” in een bosrijke omgeving nabij de Beekse Bergen (omgeving Hilvarenbeek/Tilburg).

Deze magische plek hebben wij tot “House of Soul” benoemd. Midden in de natuur in een ZEN omgeving waarbij we veel met natuurlijke producten werken, welke terug te zien is in de meubels en accessoires (Ibiza look) en deze prachtige plek omringd is door boeddha’s, waardoor ook jij deze plek als magisch zal ervaren.

 

Elkaar LIVE zien, verhalen delen, elkaar inspireren, motiveren, gewoon ZIJN, verbinding voelen op zielsniveau en nog zoveel meer.

 

De soulsister LIVE dagen zijn 1 maal per kwartaal op zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur. Waarbij wij geheel ingaan op de wisseling van het seizoen, dit kun je terugzien in de seizoens gerechten en aankleding. 

De soulsisters LIVE dagen zijn inclusief:

  • Rugmassage van 10 minuten
  • Heling op een diepere laag middels klankschalen, sjamanistische drum en handoplegging.
  • Meditaties
  • Visualisaties
  • Stilte wandeling 
  • Intuïtieve kaarttrekking met ritueel
  • Onbeperkt koffie/ Ayurvedische thee en water
  • Ayurvedische lunch met veelal seizoens groenten uit de moestuin 
  • Samenzijn en volledige verbinding ervaren met gelijkgestemden

De prijs bedraagt € 79,00 per persoon voor een volledig verzorgde dag.

 

Ieder kwartaal organiseren wij met de wisseling van het seizoen een nieuwe  LIVE verbindingsdag met gelijkgestemden.

Noteer vast onderstaande data in je agenda:

Zaterdag 24 september 2022 (VOL)

Zaterdag 17 december 2022

Zaterdag 25 maart 2023

Zaterdag 17 juni 2023

Zaterdag 23 september 2023

Zaterdag 16 december 2023

Meer informatie of wil je direct reserveren, kun je rechtstreeks bij mij via app/tel naar 06- 47404787.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen soulsister!

 

Wie zijn Claudia en Brigit?

Claudia en Brigit kennen elkaar vanaf 2019. Het moment dat we elkaar zagen, was meteen een gevoel van soulmates.

We zagen elkaar op een andere laag, een diepere laag en begrepen elkaar direct, zelfs zonder woorden.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij samen retraites neer zijn gaan zetten.

Onze ervaring op het gebied van healing, reiki, energetisch werk, Ayurveda en massage gebruiken we en volgens deelnemers van de retraites is de fijne energie tussen ons vanaf het eerste moment voelbaar. Dit delen we graag met jou!

Wij kijken ernaar uit je te ontvangen tijdens deze LIVE verbindingsdagen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 06 47 40 47 87.