1 DAY FULL MOON RETRAITE

 

Elke maand is het volle maan. 

Als hooggevoelig persoon is het soms lastig om met de energie van de maan om te gaan, omdat deze energie nm enorm krachtig is. 

De energie van de maan, is tijdens volle maan op zijn hoogtepunt.

 

Hierdoor raak je als HSP-er overgevoelig en overprikkeld, doordat alle emoties versterkt binnenkomen. Daarbuiten werkt volle maan ook goed bij het inzetten van intenties en dingen loslaten die jou niet meer passen.

 

We starten met de cacao ceremonie en vervolgens het vuurritueel.

Wat mag jij voor altijd loslaten en aan het vuur geven?

 

 Vuurritueel & Cacao Ceremonie met Blauwe Lotus.

Waar komt de cacao vandaan?

Cacaoceremonies bestaan al duizenden jaren, helemaal terug naar Maya- en Azteekse tradities, gebruikt voor innerlijk ontwaken en creatieve begeleiding. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft, antidepressiva slikt of mensen die hart en vaatziekten hebbben, is het minder geschikt. Dit doordat cacao een vaatverwijder is en er meer bloed naar het hart gepompt wordt.

Pure cacao wordt namelijk gebruikt als een hartopenend medicijn.

Cacao wordt gebruikt tijdens een ritueel, waarbij intenties worden vastgesteld. Wij gaan in een cirkel zitten en stellen onze intenties vast, onder begeleiding van muziek.

Nadat je eenmaal het zelfgemaakt smaalvolle cacao drankje gedronken hebt, krijg je alle ruimte om te gaan voelen wat je ervaart onder begeleiding van muziek en meditatie.

 

Hierdoor worden negatieve emoties vrijgegeven en zijn we beter in staat om onszelf te verbinden met de liefdevolle energie in ons lichaam en een hartconnectie te maken.

Hoe zet ik een cacao ceremonie in? 

We gaan in een cirkel zitten en stellen onze intenties vast, vaak is dit gericht op wat je wilt ervaren tijdens de ceremonie, dit onder begeleiding van muziek.

Je intenties mag je delen met de groep, wil je het liever voor jezelf houden, is dit natuurlijk ook prima. 
Daarna wordt het cacao drankje rustig genuttigd, tijdens een gezamenlijke song. De cacao is gemaakt van pure rauwe cacao uit Peru of Guatemala.


Dit smaakvolle cacao drankje heb ik zelf samengesteld van de rauwe cacao uit Peru of Guatemala, diverse helende kruiden en wordt gedronken met blauwe lotus. De ingrediënten welke ik toegevoegd heb, werken versterkend en helend voor de opening van je hart.  


Nadat je eenmaal het zelfgemaakte drankje gedronken hebt, krijg je alle ruimte om te gaan voelen wat je ervaart onder begeleiding van meditatieve muziek en mijn zelfgemaakte sjamaanse drum. 

Ga voelen en ervaren waar jij behoefte aan hebt: dans, journallen, gewoon liggen en genieten van de muziek en het fijne gevoel wat het je brengt... alles is okay.

 

En in de tussentijd kan je ook heerlijk genieten van een energetische massage (extra bij te boeken), waardoor je nog meer in je lichaam komt.

 

De cacao wordt ook wel DE energie van Mama Cacao genoemd. Deze staat voor liefdevol en helend, waardoor je na het nuttigen van het drankje meer open staat, je hart wat verzacht en je zal merken dat je in liefdevolle verbinding met jezelf en de anderen staat. Je bent beter in staat om op een liefdevolle manier met de energie van je hart te connecten. 

Vuurritueel met thema loslaten: 

Vuur is een krachtig element, waarbij "wat mag jij voor altijd loslaten" centraal staat tijdens het vuurritueel, ook wel HOMA genoemd.

Waar houdt je aan vast aan het verleden?

Wat past je niet langer? 

Wat mag jij loslaten?

 

Beschrijf of teken welke intenties je hebt om los te laten.

Je intenties mag je nadien delen met de groep, indien je daar de behoefte voor voelt.

Daarna mag je hetgeen wat je los wilt laten aan het vuur geven. 

 

Wil je dit loslaat ritueel extra kracht bij zetten, kan je thuis voorafgaand aan de retraite je eigen offer maken. Dit is een geschenk of voorwerp wat je thuis maakt van natuurlijke materialen.

Deze kun je dan meenemen naar de retraite, om het loslaten kracht bij te geven door het offer mee te verbranden.

 

Bij goed weer vindt het plaats in de tuin bij de vuurkorf en boomstammen waar je op kunt zitten, onder toezient oog van een prachtige boeddha. indien het slecht weer is, zal dit vuurritueel onder de veranda plaatsvinden. 


Waar bestaat de FULL MOON Retraite dag uit?

♡ Opening Circle

♡ Ademhalingsoefening

♡ Meditaties

♡ Individuele Soul sessie 

♡ Twee ceremonies: Cacao ceremonie met blauwe lotus & vuurritueel: wat mag jij voor altijd loslaten en aan het vuur geven?

♡ Stiltewandeling 

♡ Lichte lunch na Cacao Ceremonie

♡ Onbeperkt Koffie / Ayurvedische thee /

   (munt) water

 

Wanneer is de full moon retraite dag te boeken:

 

Dit is maandelijks wisselend, daar volle maan altijd op een andere dag valt. Voor de komende maanden is deze gepland op:

Zondag 9 oktober 2022 (VOL)

Dinsdag 8 november 2022

Donderdag 8 december 2022

Zaterdag 7 januari 2023 

Zondag 5 februari 2023

 

Wil je meer informatie of wil je graag een andere dag plannen, neem dan contact op via;

06-47404787.

Deze dag is in een klein gezelschap, daar ik aandacht wil besteden aan JOU als mens zijnde.

 

The Full moon retraite day is van 10.30 tot ca 17.00 uur.

Full moon Retraite pluspunten:

  • Je voelt dat je los hebt gelaten wat je niet meer dient
  • Je ervaart meer liefde voor jezelf en anderen
  • Je doet nieuwe energie op
  • Je maakt je hoofd leeg
  • Je batterij wordt weer opgeladen
  • Je gaat lekkerder in je vel zitten
  • Je kunt volledig ontspannen
  • Het voorkomt stress
  • Je ervaart dat je " Lichter 'bent

Prijs full moon retraite dag?

Volle maan:

De gehele dag is volledig verzorgd.

De prijs bedraagt € 122,00 per persoon. Dit is inclusief bovenstaand programma en twee ceremonies: de cacao ceremonie en het vuurritueel (wat laat je voor altijd los en geef je aan het vuur)?

Deze dag duurt van 10.30 uur tot ca. 17.00 uur duren. 

Kom je samen met je vriendin/vriend of moeder naar de volle maan retraite dag, dan betaal je per persoon € 111,00.

 

Extra bij te boeken;
HOLISTISCHE ENERGETISCHE MASSAGE / AYURVEDISCHE MASSAGE van de rug/handen of handen/voeten van 20 minuten voor € 20,00. 

 

Wil je specifiek bv een moeder/dochter dag, je partner of met vriendinnen een PRIVÉ RETRAITE?

Ook dat is mogelijk, waarbij ik rekening zal houden met jullie wensen. Samen komen we tot een mooi programma.

Wil je alvast meer informatie, laat het mij weten via de app of bel met: 06-47404787.

JIJ BENT MOOI EN UNIEK

Ieder persoon is mooi en uniek, dat komt er alleen niet altijd uit, omdat men ver van zichzelf verwijderd is. Daarom is het belangrijk om regelmatig tijd en ruimte voor jezelf in te lassen. Daarmee zorg je dat je weer in verbinding met jezelf komt te staan, liefde ervaart voor anderen en al wat is.

 

Je zal tijdens de full moon dag ook de verbinding onderling als enorm krachtig ervaren. House of Soul ( huis van de ziel/ centrum van de ziel) zorgt voor de verbinding met jezelf (zelfliefde), liefde voor anderen en alles wat is, omdat je de connectie en de fijne energie voelt op een fijne plek in een bosrijke omgeving. 

 

Ik voel bij een full moon Retraite @ House of Soul: verbinding, liefde, nieuwe inzichten, elkaar inspireren, motiveren, gewoon ZIJN, voelen, ervaren, kracht, het licht zal op JOU schijnen en nog zoveel meer... en dat... dat wil ik graag met anderen delen zodat ook jij dit gaat ervaren!