Testimonials  

Hoe anderen mijn energetische behandelingen (massage / healing) , coach gesprekken of retraites hebben ervaren.

Dit is zo waardevol voor mij en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Dankbaar dat ik mensen dit gevoel kan geven zoals ze omschrijven, daar doe ik het voor, that's live voor mij!

Madelon

Al vaker ben ik bij psychologen geweest en ken ondertussen de werkwijze, de vragen en dus ook de (mijn) antwoorden.

Vaak kon ik na zo'n periode wel weer verder maar nooit had ik het gevoel dat er iets werd opgelost. Ik kon mijn verhaal doen, kwam weer wat tot rust, kreeg weer wat controle over mijn emoties en hetgeen waar ik mee worstelde, ging weer in sudderstand in plaats van kookpunt.

Maarja, een sudderstand dus....
Dat wil je niet! Steeds weer terug zakken, steeds weer tegen dezelfde dingen aanlopen. Het is vermoeiend en frustrerend. Wel merk je steeds sneller en beter op dat je weer in zo'n neerwaartse spiraal terecht komt, maar op eigen kracht eruit komen, is bijna niet te doen!

Toen kwam Brigit.
Ik vertelde dit, wat ik nu opschrijf, en zij zei: "Ik kan jou helpen".
Met gedoseerde twijfel besloot ik in te stappen. Heel eerlijk, wat had ik te verliezen? Plus, iedere keer wéér terug naar een psycholoog? Nee, dat kán gewoon niet de manier zijn... Ik heb iets nodig waardoor ik niet steeds (zoals bij het monopoly spel) terug naar "start" moet.

Het eerste gesprek met Brigit..... METEEN (!!!) MAAR DAN OOK ECHT METEEN, WIST EN VOELDE IK HET... Ja! Dit is het! Dít is waar ik naar op zoek was! Dit, zíj, kan mij helpen! Nu komt het goed. Nu komt de oplossing!
Dat gevoel, dat moment... een zucht van opluchting en de enorme verlichting die ik toen voelde... Die zware rugzak ging eindelijk van mijn rug af!

Bij thuiskomst vroeg mijn man hoe het was geweest en het enige wat ik zei (en hoefde te zeggen) was: "Dit gaat mij helpen, nu komt het goed".

Ondertussen zijn we dik een half jaar verder en heb ik de laatste sessie me Brigit gehad.

Ik ben er nog niet. Heb nog een hele hoop te doen. Maar ik weet nu "hoe" enbik ben er niet meer bang voor. Integendeel, ik ben deze weg nu ingeslagen en nu wil ik alleen maar meer!
Waarom is dit gebeurt, wat heeft dat met mij gedaan, waarom reageer ik zo, wat is het dat ik me nu zo voel?
Deze weg is gigantisch en verschrikkelijk bijzonder. Magisch gewoon!

Ik kan alleen maar zeggen dat iedereen een Brigit in zijn of haar leven nodig heeft!
Dat gun ik iedereen!
Maar vooral, gun het jezelf, gun het de mensen om je heen!
Voor mij is dit onomkeerbaar en ik voel me een rijk mens...
Mijn reis is begonnen!

Dank je wel lieve Brigit! ❤❤

Liefs,
Madelon

Hans

Als goede vriend was het me al vaker opgevallen dat Brigit een heldere kijk op zaken heeft en dingen op een andere manier bekijkt. Waar een ander zaken als gegeven aanneemt, begint juist de interesse van Brigit. Privé heb ik een aantal mooie en soms ook pittige gesprekken met haar mogen voeren. Dit heeft onze vriendschap nooit in de weg gestaan; integendeel.

Toen ik vorig jaar een boek las over mindset, was mijn interesse gewekt in deze materie. Ik wilde bepaalde gewoontes graag doorbreken, zowel privé als zakelijk. Als bedrijfsleider (en ex-ondernemer) liep ik tegen problemen aan die ik graag anders wilde benaderen als ik tot dan gewend was.

Toen ik Brigit vroeg of ze mij daarbij wilde helpen, moest ze daar even over nadenken:
Begrijpelijk, gezien onze hechte vriendschap. Gelukkig durfde ze het toch aan en hebben we mooie, vruchtbare gesprekken gevoerd, waar Brigit me heeft geholpen anders naar bepaalde zaken en situaties te kijken, maar vooral om ze anders te benaderen. Tot op de dag van vandaag doe ik hier mijn voordeel mee.

We zijn vaak geneigd dingen te doen op de manier zoals we deden. Dan verandert er niets!

Brigit heeft mij op zeer professionele wijze geholpen en stelt je zó op je gemak, dat je juist daardoor “diep” durft te gaan, soms confronterend, maar altijd oplossingsgericht.

Ze heeft zich in de beginfase van het ondernemerschap geprofileerd als coach voor vrouwelijke ondernemers, terwijl ik vond dat ze zoveel meer mensen zou kunnen helpen met haar expertise en rust die ze uitstraalt.

 

Dit heeft ze zelf ook ontdekt, waardoor ze zich richt op iedereen die behoefte heeft aan meer geluk, rust en vreugde in het leven, en vandaar ook mijn advies naar mannen…. laat deze kans niet schieten en wil je even sparren of juist zaken grondig aanpakken, kan ik je altijd gesprekken met Brigit aanbevelen.

HANS


Cindy

Healing/massage ervaring bij Brigit.
Geprikkeld door het aanbod op haar facebook pagina ben ik nieuwsgierig naar haar prachtige locatie gereden.
Een warme fijne ontvangst stelt direct gerust.
Brigit maakt contact en is heel open en straalt veiligheid uit en kalmte.
De behandeling was een cadeautje voor lijf hart en ziel. Energie /warmte als een stromende rivier door je lijf. Alsof wolken verdwijnen en de zon krachtig schijnen gaat! Like magic! Herboren na de behandeling en heel fijn nagesprek gehad. Met een grote glimlach reed ik naar huis. Wat een topper!

Liefs Cindy


Sophie

 
Sinds vorig jaar ben ik in contact gekomen met Brigit van Nieuwburg. We raakten in gesprek en het voelde meteen vertrouwd.


Ik zat op dat moment niet lekker in mijn vel, liep telkens tegen dezelfde dingen aan, maar kwam er zelf niet uit hoe dit te doorbreken.
Ik besloot contact op te nemen met Brigit.
De coachgesprekken die ik met Brigit heb gehad, hebben mij enorm goed gedaan.
Ik merkte dat ik echt gehoord werd tijdens de gesprekken, daarbuiten nam Brigit de tijd, zonder op de klok te kijken.


Brigit heeft me in de gesprekken teruggebracht naar het kindsdeel, waardoor ik oude patronen heb kunnen doorbreken.
Maar daarbuiten heeft ze vooral verder gekeken en mij doen beseffen met een positieve mindset te leven in het hier en nu.
Ik stond nm altijd voor iedereen klaar, cijferde mezelf compleet weg en daarbuiten legde ik de lat te hoog voor mezelf.
Wat voel ik nu en wat vind ik belangrijk, doe ik het voor mezelf of voor andere werd me steeds duidelijker na een aantal gesprekken,

doordat ik merkte dat ik steeds meer tot mijn kern kwam.
 
De coachgesprekken hebben mij teruggebracht naar wie ik ben, wat ik belangrijk vind en vooral terug naar mijn eigen gevoel. 
Daarbuiten heb ik geleerd dat het helemaal niet erg is om je emoties te laten zien.
 
Ik ben rustiger geworden, ben dichter bij mezelf gekomen. Heb andere doelstellingen in mijn leven gemaakt en kan nu genieten van de kleine dingen in het leven.
Maar bovenal ben ik trots op mezelf dat ik dit bereikt heb, anders in het leven sta en als ik de behoefte heb, vraag ik even advies aan Brigit.

SOPHIE 


Miranda 

Wauw dames,

Wat heb ik 2 erg mooie dagen en momenten samen met jullie mogen beleven tijdens de retraite " Van wens naar werkelijkheid". 

Delen is helen, ik zeg dat al heel erg lang en elke keer is daar die ervaring ook weer.

 

Herkenning, erkenning, gehoord worden…Alles mag er en kan er zijn.

Vrouwen, meisjes, soulsisters..een verbinding op zich.

Uit de grond van mijn hart een mega dank je wel en mogen jullie ontvangen al hetgeen jullie toekomt.

Dikke x

Miranda

 

Mariette

Ik ben in aanraking gekomen met Brigit doordat ze op social media persoonlijke verhalen deelde, welke voor mij volledige herkenning waren. 

Ik herkende namelijk zoveel in hetgeen wat ze schreef, dat het voelde alsof ze over mij schreef. Ze triggerde mij door haar blogs.

Doordat ik zoveel herkenning had in haar open en kwetsbare verhalen, voelde ik vrij snel voelde dat ik haar als coach in wilde zetten om mij te helpen met een aantal vraagstukken. 

 

De coachgesprekken met Brigit heb ik als zeer waardevol ervaren.

Deze hebben een impact gehad op mijn leven. Ik voel me happier, liefdevoller naar mezelf en mijn omgeving, krachtiger in het leven staan en ik ervaar veel meer rust. Dat is het leven wat ik nu wil leiden, mede door Brigit ben ik dit in gaan zien. Ik kwam er steeds beter achter, wat ik nu belangrijk vind i.p.v eerst naar mijn omgeving te kijken. Dit heeft mij zoveel kracht gegeven en van de andere kant ook heel veel rust, mijn leven is nu in balans en dat kan ik oprecht zeggen. 

 

Ik ben dankbaar dat ik Brigit als coach heb gehad. Als ik deze keuze niet had gemaakt, was mijn leven nog steeds hetzelfde geweest en ik voel me nu zoveel vrijer. Vol vertrouwen ga ik de toekomst tegemoet. 

 

MARIETTE


Esther

Brigit haar enthousiasme is voelbaar van een afstand. Ze heeft een goede energie, rustige uitstraling en daarbuiten weet ze mensen te raken.

Tijdens de coachgesprekken heeft ze mij vragen gesteld, welke ik mezelf nog nooit had afgevraagd. Dat heeft mij tot heel veel nieuwe inzichten gebracht, waardoor ik me een krachtiger persoon voel. 

Ze is voor mij niet alleen een coach, maar zeker ook een inspirator en motivator. Ze weet heel veel in een ander los te laten, maar laat je wel zelf tot dit inzicht komen. En zo behoort ook een coach te werken: ze vult het niet in voor een ander, maar geeft wel goede tools hoe met bijvoorbeeld een bepaalde situatie of gebeurtenis om te gaan.

 

Het is zo bijzonder hoe Brigit met mensen omgaat, ze kan je op veel fronten helpen als coach:

Loop je momenteel vast en weet je niet hoe te doorbreken? 

Heb je moeite om een keuze te maken?

Zit je met iets waarbij je hulp kunt gebruiken?

Gun jij jezelf een cadeau? Dan kan ik je absoluut Brigit aanbevelen, zodat ook jij meer tot je eigen kern komt en een leven leeft vanuit je hart i.p.v. je hoofd. Dat brengt zoveel meer rust met zich mee en dat gun ik iedereen.

 

ESTHER