IK GUN IEDEREEN EEN PRACHTIG LEVEN, VOL LIEFDE & GELUK! 

Als Holistisch Masseuse & holistisch coach help ik mensen zoals jij. Daarbuiten organiseer ik retraites en ceremonies, waarbij je komt tot je ware kern. 

De retraites en cacao ceremonies bied ik ook solo of in privé groepen aan.

Vraag jezelf eens af wat je nodig hebt om meer rust, liefde en geluk te ervaren?

 

Ik merk al jaren dat ik erg blij word om mensen te mogen begeleiden naar hun levenskracht.

De weg naar binnen, de reis van je hoofd naar je hart gun ik jou ook

Het geeft mij enorm veel voldoening en een boost aan energie, dat ik dit elke dag mag doen.

Ik zal je laten ervaren dat het leven voor je werkt en niet tegen je werkt.

 


     Mijn transformatie naar een krachtig leven.

Van nature heb ik een positieve mindset en word ik er blij van om mensen in verbinding te brengen. Met zichzelf en met anderen.

Ook voelde ik van kinds af aan iemands stemming al aan, waardoor ik me enorm verantwoordelijk voelde voor het welzijn van de ander. Op mijn 25ste kwam ik erachter dat dit onder andere met mijn hoogsensitiviteit te maken had. Dit was een openbaring, want nu viel het kwartje waarom ik me het zo aantrok wat andere mensen bezig hield.

 

De zorg om andere mensen putte mij uit. Ik kon niet meer. Ik wilde ontdekken wie ik nu was en ik wilde mezelf meer centraal stellen.

Dit ontdekte ik na jaren van op mijn tenen lopen, zorgen voor anderen, de lat steeds hoger leggen en mezelf wegcijferen.

Doe ik dit voor mezelf of voor mijn omgeving?

Aan wie wil ik me bewijzen?

Word ik hier blij van?

Wat wil ik?

 

Deze vragen vormden de leidraad in mijn zoektocht en transformatie.

Inmiddels was ik er wel achtergekomen: Alles zit in jezelf, maar als je wilt veranderen zul je zelf keuzes moeten maken.

 

Keuzes maken

Ik merkte dat ik me niet meer gelukkig voelde op drie gebieden; werk, relatie en woning. Deze gebieden vormen de absolute basisbehoeften van Maslow. Binnen 3 maanden verruilde ik mijn basisbehoeften voor onzekerheid. Overigens waren dit geen makkelijke keuzes, maar ik voelde dat dit de juiste keuzes waren.

 

Ik had mijn relatie verbroken, daardoor beschikte ik ook niet meer over een woning. Een maand later heb ik mijn arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd opgezegd.  En dan.... slik dacht ik.. Maar ik voelde dat dit alles nodig was om ‘mijn reis' te maken en te (her) ontdekken wie IK nu zelf was en wat IK belangrijk vind in het leven!

 

Gelukkig had ik vrij snel woonruimte , een klein optrekje midden in de bossen van een dorp (en dat terwijl ik een stadsmens ben). Het wonen midden in de bossen is voor mij lifechanging geweest, ondanks wat mijn omgeving ervan dacht of zei! 

Hier kon ik namelijk tijd, rust en ruimte creëren.

Ik was zover van mezelf verwijderd,  dat ik mijn leven wel drastisch moest veranderen om erachter te komen wie ik ben of wat ik wil.

Het creëren van tijd, rust en ruimte was nieuw voor mij. Ik was gewend om altijd te hollen voor een ander en please gedrag te vertonen, waardoor ik mezelf compleet verloor.

 

Toen ik ontdekte dat ik het heel prettig vond om rust te ervaren, ben ik dagelijks ME-time in gaan lassen. Dit zorgde tevens voor een enorme persoonlijke groei, waardoor ik steeds krachtiger en bewuster in het leven kwam te staan

PASSIE & VERTROUWEN

Ik merkte al jaren dat ik er blij werd van mensen in verbinding brengen en mensen gewoonweg te helpen

Ook mensen inspireren, motiveren en begeleiden heb ik altijd prettig gevonden, dit gaf mij veel voldoening en energie en kon ik o.a. kwijt o.a. in mijn werk als HR-adviseur en verzuimcoach.

Mijn roeping als coach stond voor de deur en klopte aan. De deur durfde ik niet direct te openen, omdat mijn eigen onzekerheid en reacties uit mijn omgeving dit tegenhielden.

 

Kan ik wel rondkomen?

Krijg ik genoeg klanten?

Past dit wel bij mij?

Kan ik dit wel?

 

Herken je het?

 

Door het creëren van tijd, rust en ruimte borrelde het vertrouwen volledig op. Mede met hulp van anderen ging ik de confrontatie met mezelf aan en werden oude patronen doorbroken. Het was een lange ontdekkingsreis met vallen en opstaan, maar Brigit 2.0, coach voor mensen die meer geluk, vreugde & liefde willen ervaren, was geboren.

In 2019 ben ik mij ook meer gaan richten op het energetische lichaam. Wauw, dat vond ik een openbaring en ontzettend interessant.

Zo ontstond dat ik ook hier cursussen in ben gaan volgen en je nu behalve coaching, ook bij mij terecht kunt voor een energetische behandeling (massage of healing). Voor meer informatie hierover, klik op onderstaande button!

Ook jij hebt de kracht in je naar een leven vol liefde, vreugde & geluk

De weg naar binnen, de reis van je hoofd naar je hart gun ik jou ook.  Ik zal je laten ervaren dat het leven voor je werkt en niet tegen je werkt. Samen bekijken we waar jij staat in het leven, zowel op persoonlijk vlak als in je werk. Van niet in balans zijn, niet efficiënt werken, geen leiderschapskwaliteiten hebben, ga je naar een leven vol bewustzijn en zingeving, met balans in je werk en privéleven en voel jij de kracht door je lijf stromen.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan of wil je geheel vrijblijvend een gesprek aangaan met mij.

Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.