WENS JE GRAAG EEN BUITENMASSAGE?

 

Een unieke beleving en ervaring is een buiten massage.

De holistisch energetische massage, Hammam Massage & Hotstone Massage bied ik allen ook buiten aan, indien het weer het mogelijk maakt.

 

Ik beschik namelijk ook over een mooie ruimte buiten.
Indien je de massage graag buiten wenst, de gewenste massage en dat je deze graag buiten ontvangt, graag vooraf doorgeven bij boeking.

 

Ik vind het belangrijk mensen te ontvangen in een veilige en rustgevende omgeving, waarbij je merkt dat ik sfeer, beleving & aankleding belangrijk vind.

 

Wel voorafgaand graag doorgeven, daar ik het dan voor kan bereiden. 
De prijs blijft gelijk voor binnen of buiten massage, bekijk hieronder de prijslijst of bij het kopje welke massage je graag wenst.

 

Ik geef geen erotische massages of massages met Happy End.

Dergelijke aanvragen zullen dan ook direct geblokkeerd worden en (indien men foto"s doorstuurt) een melding van gemaakt worden.

 

 

♡ Wens je een massage direct te boeken of heb je vragen?

 Per app ben ik het makkelijkste te bereiken: 06-47404787 of mail naar ; contact@brigitvannieuwburg.nl 

Belangrijk is dat je doorgeeft welke massage je wenst, anders ga ik ervan uit dat je een holistisch energetische ontspanningsmassage wenst.


Als masseuse gebruik ik speciale olie, de sfeer waarin dit alles plaatsvindt is rustig (locatie praktijk en buitenmassage is in een bosrijke omgeving) en

op de achtergrond klinkt rustgevende muziek.


Tijdens de holistisch energetische massage ervaar je wat ontspannen is, doordat de massage rustig en langzaam uitgevoerd wordt.
Massagegrepen worden afgewisseld met schuddingen (pulseren). 

Je zult deze massage als een belevenis ervaren en je gaat met een heel ander gevoel naar huis.Mijn advies is om ervoor te zorgen dat de behandeling goed aanslaat te starten met 4 weken achter elkaar 1 behandeling per week.

Daarna bouwen wij het af en stemmen wij samen af wat je hierin wilt.

Deze massage werkt preventief. Zie het als een onderhoud van jouw lichaam.  

De behandelingen zullen plaatsvinden in mijn praktijk, gelegen midden in de bosrijke omgeving nabij de Beekse Bergen (vlakbij Tilburg).  

Behandelingen die niet tenminste 48 uur van te voren worden afgezegd, worden conform het afgesproken tarief doorberekend en gefactureerd. 


Volg mij

Blijf op de hoogte van al het nieuws en volg mij op Facebook, Instagram en LinkedIn