HOUSE OF SOUL

Wat houdt dit in?

 

House of Soul is ontstaan door de retraites die ik organiseerde in 2020.

Ik voelde oprecht zoveel verbinding en liefde onderling, een dag later was soulsisters 'geboren' (zie kopje soulsisters).

 

 

Vanuit daar voelde ik:

Ik wil nog meer mensen verbinden en een hart tot hart connectie laten ervaren.

Want als je die gaat ervaren, WAUW, dan gaan er zoveel mooie dingen ontstaan.

Je zal ervaren dat je meer in je kracht komt te staan, meer rust, dat je je minder druk maakt om dingen en vooral meer zelfliefde ervaart, waardoor je dit ook uitstraalt naar je omgeving en er mooie dingen zullen ontstaan en dat  zal je ervaren in dit "house".

 

Ieder persoon is mooi en uniek, dat komt er alleen niet altijd uit, omdat men ver van zichzelf verwijderd is. House of Soul ( huis van de ziel/ centrum van de ziel) zorgt voor de verbinding met jezelf (zelfliefde), liefde voor anderen, omdat je de connectie en de fijne energie voelt op een magische plek in een bosrijke omgeving

 

Ik voel bij House of Soul: verbinding, liefde, elkaar inspireren, motiveren, gewoon ZIJN, voelen, ervaren, kracht, het licht zal op JOU schijnen en nog zoveel meer... en dat... dat wil ik graag met anderen delen zodat ook jij dit gaat ervaren!

Voor wie is House of Soul?

 

Voor JOU. Voor jou als mens zijnde, die op zoek is naar meer verbinding met zichzelf en met anderen in 1 "house". Omdat JIJ op zoek bent naar mensen die je volledig begrijpen en waar je volledig jezelf mag zijn. 

Vandaar de naam "House of Soul "!

 

House of Soul accepteert je volledig zoals je bent.

 

"Juist omdat je zo mooi bent, zoals je bent, mooi mens! "