HOUSE OF SOUL

Wat houdt dit in?

 

Binnenkort (medio 2021) zal House of Soul geopend worden.

House of Soul is ontstaan door de retraites die ik organiseerde in 2020.

Ik voelde oprecht zoveel verbinding en liefde onderling, een dag later was soulsisters 'geboren' (zie kopje soulsisters).

 

 

Vanuit daar voelde ik:

Ik wil nog meer mensen verbinden en een hart tot hart connectie laten ervaren.

Want als je die gaat ervaren, WAUW, dan gaan er zoveel mooie dingen ontstaan.

Je zal ervaren dat je meer in je kracht komt te staan, meer rust, dat je je minder druk maakt om dingen en vooral meer zelfliefde ervaart, waardoor je dit ook uitstraalt naar je omgeving en er mooie dingen zullen ontstaan en dat  zal je ervaren in dit "house".

 

Ieder persoon is mooi en uniek, dat komt er alleen niet altijd uit, omdat men ver van zichzelf verwijderd is. House of Soul ( huis van de ziel/ centrum van de ziel) zorgt voor de verbinding met jezelf (zelfliefde), liefde voor anderen, omdat je de connectie en de fijne energie voelt op een magische plek in een bosrijke omgeving

 

Ik voel bij House of Soul: verbinding, liefde, elkaar inspireren, motiveren, gewoon ZIJN, voelen, ervaren, kracht, het licht zal op JOU schijnen en nog zoveel meer... en dat... dat wil ik graag met anderen delen zodat ook jij dit gaat ervaren!

Voor wie is House of Soul?

 

Voor JOU. Voor jou als mens zijnde, die op zoek is naar meer verbinding met zichzelf en met anderen in 1 "house". Omdat JIJ op zoek bent naar mensen die je volledig begrijpen en waar je volledig jezelf mag zijn. 

Vandaar de naam "House of Soul "!

 

House of Soul accepteert je volledig zoals je bent.

 

"Juist omdat je zo mooi bent, zoals je bent, mooi mens! "

House of Soul is ook te huur voor externen!

Medio 2021 zal House of Soul klaar zijn en ook beschikbaar zijn voor de verhuur overdag.

Heb je behoefte aan een mooie, inspirerende plek in een bosrijke omgeving in Hilvarenbeek (nabij de Beekse Bergen), vlakbij Tilburg?

Voor bijvoorbeeld een;

- Meditatie / Yoga ruimte (binnen en buiten)

- Workshop

- Meeting

- Event

- Vergadering

- Dag retraite

- Inspirerende werkplek

- Teamdag / Heidag

 

Per dagdeel of dag is House of Soul te huur,

een dagdeel bestaat uit 08.30/09.00 - 12.30/13.00 uur en van 12.30/13.00 - 16.30/17.00 uur, ook is het mogelijk om het per dag te huren. Andere tijden in overleg tegen een meerprijs.

De huur is inclusief de inspirerende ruimte in een bosrijke omgeving, koffie/thee & water.

Wil je iets anders met betrekking tot drinken of een verzorgde lunch, dan is dat bespreekbaar.

Overigens heb je ook de mogelijkheid om dit zelf te verzorgen, zodat de kosten beperkt blijven voor jou en het gezelschap.

 

Wil je een extra ruimte huren bv omdat je in verschillende groepen wilt werken of een kleinere ruimte huren, ook dat is mogelijk. Daar er op het erf, nog een locatie beschikbaar is, welke voor de verhuur aangeboden wordt (incl keuken en eigen toiletgroep).

 

House of Soul is niet beschikbaar voor (privé) feesten, dat past niet bij het gevoel wat "House of Soul" uit wil dragen.

Meer informatie volgt snel!