Hoe sta ik er zelf in na de ontmoeting met mijn vader!

Gepubliceerd op 31 oktober 2018 om 15:51

5e blog... hoe sta ik zelf erin mbt de ontmoeting met mijn vader...


Anderhalve week na de ontmoeting met mijn vader, kon ik pas écht stil staan... wat heeft het met mij gedaan.. wat wil ik hierin.. hoe voel ik me?
En eerlijk.... De ontmoeting heeft mij goed gedaan, ik vond het prettig om hem te zien en spreken. En sterker nog mijn omgeving die mij met regelmaat zien, die zeggen en voelen dat ik nog krachtiger in het leven sta.. of dat persé met deze ontmoeting te maken heeft, kan ik niet zeggen.
Misschien een combi van een toen een fijne partner te hebben gevonden, waarbij ik volledig mezelf kan en mag zijn. Die mij snapt, hoort, ziet, écht naar mij luistert en mij tot inzichten laat komen, waardoor ik me wellicht nog krachtiger voel. En deels door de ontmoeting met mijn vader, zodat ik dat stukje uit het verleden nog meer heb geaccepteerd/omarmt.

Hoe wil ik hier nu mee omgaan?
Momenteel vind ik het prima zo merk ik!
En dat klinkt misschien raar voor een ieder die vader/moeder is, een vader heeft of moet missen, maar voor mij voelt dit nu zo!
Ik leef al bijna 20 jaar (mijn halve leven dus ) zonder een vader. Ik weet ook niet beter, maar ik kan wel zeggen; ik voel me oprecht een gelukkig mens met toffe mensen om mij heen ❤️!

Het ijs is gebroken! Ik ga mijn vader niet meer ontwijken, maar als ik hem onverwachts tegenkom zal ik een bakkie met hem doen.
Wil ik hem wel zien, dan is dat ook prima. Ik weet nu waar hij af en toe uithangt, dus dan kan ik hem opzoeken als ik dat wil.
Maar voor nu heb ik niet de behoefte om hem maandelijks te zien. Ik laat het op mijn pad komen als ik hem tegenkom en heb ik de behoefte om hem te zien, dan zoek ik hem op.

Dit is hoe ik er momenteel in sta, mocht ik er over 3 weken of ontmoetingen met hem anders instaan, dan is dat ook prima en doe ik dan waar ik me goed bij voel. Maar oprecht, dit is waar ik me nu goed bij voel !!

Dank jullie allen voor het lezen van mijn blogs, de mooie reacties en privé berichten die jullie met mij gedeeld hebben tijdens dit proces. Deze waren allen heel bijzonder om te lezen, dus ook jullie bedankt voor jullie mooie reacties, openheid en kwetsbaarheid 🙏🏼❤️!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.