Hoe nu verder....

Gepubliceerd op 12 oktober 2018 om 19:37

De dag dat ik hem onverwachts ontmoette en ik een mooi zelfinzicht kreeg (zie vorige post), moest ik eerst ff bijkomen.
Alle emoties kwamen voorbij en ik liet het even gebeuren. Ik heb de afgelopen 5-7 jaar héél veel geleerd en dat is oa dat ik minder hard mag zijn voor mezelf en veel meer zelfliefde mag tonen. Vandaar dat ik even bewust wilde voelen en de tijd nemen wat de bijzondere ontmoeting met mijn vader, die ik 18 jaar niet gezien had, mij nu heeft gedaan.

 

Maar ook om te ontdekken wat ik hier nu ZELF in zou willen, buiten hetgeen wat de ander zou willen, in deze mijn vader.
Ik besloot wel dat wat ik die dag meegemaakt had, graag wilde delen op social media. Puur omdat ik altijd heel veel mooie en vaak alleen positieve berichten van vele zie, maar ik vind het veel mooier als iemand zijn kwetsbare kant durft te laten zien!

Ik had de blog zo klaar, het was vandaag gebeurd dus zat het nog vers in mijn geheugen. En als je puur vanuit gevoel schrijft, dan schrijf je het vanuit je hart, wat maakt dat je er niet over na hoeft te denken! En dan druk je op de knop delen op social media... mannn, wat ben ik overspoeld met reacties, likes, berichten, Privé berichten, appjes en belletjes!

Het was overweldigend de reacties op social media... en nee ik deelde dit niet om te horen hoe trots ik op mezelf kon zijn. Ik deelde dit puur omdat ik andere met dit verhaal zou kunnen inspireren en ook mijn kwetsbare kant wilde en durfde te laten zien... 
Ik had moeite om met de overweldigende reacties overweg te gaan merkte ik... pppff dit had ik nooit verwacht.. het deed wat met mij.. heel veel zelf... 

Morgen neem ik jullie mee in mijn laatste post... 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.